CLEOPATRA FISHERMAN 31
CLEOPATRA FISHERMAN 33
CLEOPATRA FISHERMAN 36
CLEOPATRA FISHERMAN 50

Cleopatra Fisherman

Effektive, raske og sofikiserte, Cleopatra er din nøkkel til suksess

”Cleopatra Fisherman” er en fiskebåt med høy fart, designet for å tåle de tøffe sjø og værforholdene i nord Atlanteren. Produsert i glassfiber (GRP) i henhold til regler og reguleringer i henhold til Nordisk Båtstandard.

”Cleopatra Fisherman” er designet for å tilfredstille alle krav som en profesjonell fisker har til effektivitet, fart og sjødyktighet.

Båten er utstyrt med fiskeutstyr av høyeste teknologi og kan bli utstyrt for line, juksa, garn og snurrevad etc. ”Cleopatra Fisherman” er et godt valg for den selvstendige fisker eller for fiskeriselskaper. Båtene kan levere gode fangster og gi høy avkastning til en lav investering.

"Cleopatra"-designet kan også tilby mange muligheter for andre bruksområder som dykkerbåter til passasjerbåter. 

Cleopatra 31

“Cleopatra Fisherman 31” er en “ulv i fåreklær” den er litt mindre enn vår ”Cleopatra 33” men har beholdt alle fordelene som hører til en kvalitetsbåt. Det store 10 m3 fiskerommet og omtrent den samme dekksplassen gjør Cleopatra 31 til et attraktivt alternativ.

Alle Cleopatra modeller er bygget av høyeste standard og komfort tilpasset krav fra ulike maritime myndigheter rundt om i verden og ”Cleopatra 31” er ikke noe unntak men gir deg gode fordeler

Cleopatra 33

Det unike designet av en CLEOPATRA 33 er hemmligheten til den kontinuerlige suksessen. TREFJAR har plassert maskinen i den bakre seksjonen av båten. Dette gjør at en kan ha et 10 m3 stort fiskerom rett foran center seksjon av båten.

Når båten er lastet er den ekstremt stabil. Båten har også et stort og sikkert arbeidsdekk. Båten er utstyrt med fiskeutstyr av høy kvalitet og kan bli utstyrt for line, juksa, garn, snurrevad etc.

”Cleopatra Fisherman” er bygget i henhold til Nordisk båtstandard og byggekvaliteten er uten kompromier, designet for å tilfredstille de harde arbeidsforholdene som de Nord Atlantiske havområder er året rundt.

Cleopatra 36

Vår populære Cleopatra 36 er en nyutviklet båt og er en perfekt båt for den som skal ha båt for kvotegruppen under 11 meter.

Areal til dekk, fiskerom og innredning får du på lik linje med den større Cleopatra 38. Båten har samme gode sjøegenskaper og kan leveres med de samme utstyrsalternativene.

Cleopatra 36 brukes i Norge i dag til autoline, tradisjonell line, garn, teinefiske og som turistfiskebåt.

Båten kan også leveres som 35 foter (10,67 meter).

Cleopatra 36B

Cleopatra 36B har en bredde på 4.65meter og er da breiere  med større arbeidsdekk enn standard Cleopatra 36, men fortsatt i kategorien under 11meter (10, 99).

Båten som er avbildet er fullsheltret og rigget for autoline. Båten kan selvsagt også rigges for garn, stampline m.m.

Cleopatra 50

Vår største båt med stort arbeidsdekk, lasterom og romslige mannskapsbekvemmligheter

Med en lengde på 14,99 meter og en bredde på 4,60 meter gir denne båten god plass.  Et arbeidsdekk på ca 40m2 og et lasterom på ca 35m2 gjør båten egnet til de fleste fiskerier.

En Cleopatra 50 kan utrustes med line, garn, autoline, snurrevad og teinefiske etter reders ønsker. Det er lugarplass til 4-6 personer etter ønske. Som alle andre Cleopatra modeller vil en kunne skreddersy en CLEOPATRA 50 etter egne ønsker.

En Cleopatra 50 kan leveres med ulike motoralternativer enten det er ønske om 1 motor eller 2 motorer, eller med for eksempel IPS/Pod system.
Den kan selvsagt også leveres i andre utforminger som for eksempel passasjerbåt, turistfiske, arbeidsbåt